Як зробити манікюр "котяче око" лаком

Як зробити манікюр "котяче око" лаком Yo! Nails Cats Eye.

Давайте розберемося як робити манікюр "котяче око" магнітним гель-лаком Yo! Nails Cats Eye, і ви переконаєтеся що в цьому немає нічого складного.

Зауважимо, що ця марка гель-лаків є трифазної, отже, даний гель-лак повинен наноситься на готову, підсушену, базу і після полімеризації покривається топом.

1. Для початку потрібно провести стандартну підготовку нігтів, приховати їх базою і підсушити в лампі.

2. Тепер наносимо гель-лак на нігті, але не просушуємо їх. Після чого по черзі до кожного нігтя підносимо спеціальний магніт на відстань приблизно 3-5 міліметрів, не торкаючись до нігтя і тримаємо його в такому положенні 3-6 секунди.

Тепер можна підсушувати гель-лак, якщо ви використовуєте УФ лампу потужністю 36 ват, то час сушіння складе 1 хвилину. Так само дане покриття можна сушити в CCFL + LED і LED лампах. Якщо потужність вашої лапи менше відповідно час сушіння збільшується.

3. Тепер можна наносити другий шар, процедура повністю ідентична пункту No2. Деякі магнітні гель-лаки можна наносити тільки один раз, в такому випадку просто пропустіть цей пункт.

Якщо ефект котячого ока вийшов змазаним або ви ненароком притулили магніт до нігтя, то нанесіть тонкий шар гель-лаку ще раз, повторіть процедуру з магнітом, і посушити ніготь.

кошачий глаз Yo!Nails

4. Щоб зробити колір яскравіше, перед нанесенням топа, очистіть нігті від липкого шару використовуючи спеціальну рідину.

5. Переходимо до нанесення топа, тут все стандартно, середній час полімеризації в УФ лампі на 36 ват складе дві хвилини, не забувайте час полімеризації може змінюватися в залежності від бренду фінішного покриття і від лампи, яку ви використовуєте. Після сушіння зніміть липкий шар з нігтів.

Як бачите зробити манікюр з ефектом "котячого ока" дуже легко, а результат виходить вражаючий!

І ще одне, якщо ви бажаєте досягти більш темного і глибокого кольору, першим шаром нанесіть чорний гель-лак, і вже після цього наносите магнітний, а що б відтінок світлішим можна першим шаром нанести білий гель-лак.

У нас ви можете вибрати собі чарівний відтінок з кращих гель лаків Yo! Nails .

Коментарі (0)

Зараз коментарів немає

Нові коментарі

Продукт доданий до обраного